Nieuwe website online

8-3-2017. Vandaag is mijn nieuwe website online gegaan!

Aangezien ik alweer enige tijd fanatiek aan het tekenen en schilderen ben, vond ik het hoog tijd worden op mijn website eens flink onder handen te nemen. Mijn vorige site dateerde alweer uit 2010, en hoewel die er destijds prima uitzag, had hij de tand des tijds niet zo goed doorstaan… Tijd voor iets nieuws dus!

De site wijst zich vanzelf, kijk rustig rond bij het werk wat ik gemaakt heb, dat is natuurlijk de reden dat ik deze site heb. Ook kun je via de Winkel button rechtstreeks naar mijn online shop gaan, waar veel van mijn werk te koop is via de wereldwijde verkoopsite Etsy.

Onderaan de site vind je links naar mijn social media kanalen. Met name Instagram gebruik ik veel om mijn processen vast te leggen.

Heb je tips voor mij, of werken er dingen niet goed: laat het dan alsjeblieft weten, zodat ik het kan verbeteren. Alvast bedankt!

Leave A Comment