Expositie in Groenlo

20-03-2017. De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan mijn site, en daarbij moest ik al mijn werk digitaliseren. Het opmerkelijke daarbij is dat een kunstwerk er op een foto altijd anders uitziet dan wanneer je het in het echt ziet. Alsof de kleuren licht veranderen, ongeacht wat je probeert te doen. Ook het formaat speelt natuurlijk en rol: een werk van ruim 1M2 oppervlakte komt op je laptop anders over, laat staan op het kleine scherm van je mobiel.

Aanstaande zondag sta ik samen met enkele andere kunstenaars in de Oude Calixtus te Groenlo. Ik zal daar een selectie exposeren van schilderijen en tekeningen die ik onlangs gemaakt heb.

Uiteraard ben ik zelf aanwezig bij mijn werk om te vertellen over wat ik maak. Dus wil je mijn werk in het echt aanschouwen, kom zondag langs tussen 13:00 en 17:00. Voor meer informatie over dit evenement, klik hier.

Leave A Comment